(ВІДЕО) На керівні посади – за конкурсом!

НАЗАД
01 червня 2024 14:15

У Державній прикордонній службі України проведено черговий етап добору кандидатів на керівні посади в рамках проєкту «Нове обличчя керівного складу – керівник нової формації».

Упродовж 29-30 травня 2024 року на базі однієї з частин Київського гарнізону проведено відбір кандидатів до кадрового резерву на посади заступників начальників органів охорони державного кордону з персоналу (морально-психологічного забезпечення).

Відповідно до затвердженої методики відбору на участь у конкурсі подали заявки 15 кандидатів з-поміж офіцерів Державної прикордонної служби України, які відповідають визначеним вимогам.

Відбір кандидатів проводився комісією найбільш досвідчених фахівців у відповідній галузі із залученням представників громадськості та державного сектору у сфері інтегрованого управління кордонами з дотриманням принципів гласності та прозорості; законності та доброчесності; рівноправності; поваги й дотримання прав та свобод людини й громадянина; професіоналізму і компетентності; об’єктивності та неупередженості; ініціативності та загальності; мінімізації втручання людського фактора; надійності та відповідності методів тестування; узгодженості застосування методів тестування; ефективності процесу відбору.

Під час відбору конкурсанти складали низку тестувань, зокрема на рівень знань за професійним спрямуванням, англійської та ділової української мови, рівень фізичної та вогневої підготовки, також кандидати складали психологічний тест та за бажанням проходили поліграфічне дослідження.

За результатом відбору 6 кандидатів отримали сертифікати про проходження відбору з відповідним рейтингом. Ці офіцери будуть розглянуті Вищою атестаційною комісією Адміністрації Держприкордонслужби на предмет призначення на вакантні посади заступників начальників органів Державної прикордонної служби України з персоналу (морально-психологічного забезпечення) відповідно до рейтингового списку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси